خشک‌ کردن میوه در کشورهایی مانند ایران، سوریه، مصر، عراق و ترکیه، قدمتی دیرینه دارد. تاریخچه تولید میوه‌های خشک به 1700 سال پیش از میلاد مسیح برمی‌گردد. در آن زمان، مردمان مدیترانه و خاورمیانه، میوه‌های تابستانی را خشک و آذوقه زمستانشان می‌کردند.خرما،‌ انگور، زردآلو، انجیر، سیب، هلو و حتی گلابی، جزو میوه‌هایی بودند که قدیمی‌ها با خشک‌کردن آنها دانسته یا ندانسته، pHشان را پایین و طول مدت ماندگاری‌شان را بالا می‌بردند. این روزها هم که آجیل میوه‌های خشک، طرفداران بسیاری در سراسر دنیا دارد؛ از یونان و ایتالیا گرفته تا آمریکا و روسیه. البته ما ایرانی‌ها هم یکی از پروپاقرص ‌ترین دوستداران میوه‌های خشک هستیم .خشک‌کردن یکی از روش‌های موجود برای افزایش زمان ماندگاری برخی از موادغذایی به خصوص میوه‌ها و سبزی‌هاست. در این روش، فعالیت آبی موادغذایی کاهش می‌یابد و از فساد میکروبی در آنها جلوگیری می‌شود.میوه های خشک را می توان برای مدت زمان طولانی نگهداری کرد، بنابراین جایگزین مناسبی برای میوه تازه در خارج از فصل آن است، مثل مصرف آلو یا آلبالو خشک در زمستان.خشک کردن میوه، راه مناسبی برای نگهداری آن در خارج از یخچال است، پس نیازی به یخچال نیست.

صادرات آلو خشک

میوه ها جزوء تنها گروه غذایی هستند که تمام ارزش های غذایی را دارا هستند،اما کالری میوه های خشک بیشتر است یا میوه های تازه؟میوه ها تنها مواد غذایی هستند که سرشار از ویتامین های،فیبر های،آنتی اکسیدان،برای این که همیشه شاداب باشید و از هر گونه مریضی در امان بمانید با خوردن میوه های به سادگی به این منظور دست می یابید.

میوه های خشک منبع غنی ویتامین هایA، B1، B2، B3،  B6 و پانتوتنیک اسید و نیز املاحی مثل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، مس و منگنز هستند.هر ۱۰۰گرم میوه خشک تقریباً ۲۵۰کالری انرژی و ۱تا ۵گرم پروتئین دارد.در اثر کاهش آب موجود در میوه در طی فرآیند خشک کردن (تقریباً ۷قسمت از ۸قسمت آب آن از بین می رود)، میوه خشک شده طعم بهتری به خود می گیرد. اما باید توجه داشت حرارتی که برای خشک کردن میوه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حدود زیادی موجب از بین رفتن ویتامینC موجود در میوه می‌شود.بعضی از میوه های دارای انرژی فوق العاده زیادی هستند.از آنجا که مقدار زیادی از آب میوه‌ها، طی فرآیند خشک‌کردن از دست می‌رود، میزان موادخشک محصول نهایی (مانند قندها) افزایش پیدا می‌کند. این افزایش موادخشک هم می‌تواند باعث ایجاد کالری بیشتر در محصولات خشک‌شده شود و ممکن است که مصرف مداوم و بی‌رویه آنها، مشکلاتی مانند اضافه‌وزن را هم برای افراد به وجود بیاورد.با توجه به اینکه میوه‌های خشک‌شده در صورت مناسب بودن کیفیت، هم ارزش تغذیه‌ای به مراتب بالاتری‌ از چیپس و پفک دارند و هم خواص حسی جذاب و مقبولی از نظر مصرف کننده (به‌خصوص بچه‌ها)، می‌توان میوه‌های خشک را آرام‌آرام جایگزین چیپس و پفک (در شرایطی که به‌طور گاه‌گاه مصرف ‌شوند) کرد.

صادرات آلو خشک

آلو خشک از آلوهایی تهیه می شود که از نظر سفتی گوشت ومیزان قند موجود متفاوت است آلو تازه را پوست کنده در آفتاب و یا در کوره به صورت کاملآ بهداشتیخشک میشود برخلاف آلو تازه .آلو خشک حاوی آب اندکی  است و ازاین رو انرژی (قند ها)و مواد مغذی(مواد معدنی و ویتامینها )بیشتری است.

انواع آلو

آلو دارای انواع مختلفی است شامل;آلوهای زرد، سیاه، سرخ، آلوچه، آلوی ترش جنگلی، آلوچه و آلوچه گوجه که تقریبا دارای خواص مشابهی هستند ولی آلو زرد یا طلایی دارای ارزش دارویی بیشتری است.

پایتخت آلوی ایران

شهر خرو در ۱۸کیلومتری نیشابور با بیش از ۴۰۰هکتار باغ آلو به عنوان بزرگ ترین تولیدکننده و صادرکننده آلو در کشور است که به همین دلیل به«پایتخت آلوی ایران» معروف است.

خواص انواع آلو خشک

خواص انواع آلو خشک عبارتند از:

آلو خشک، ملین است

ميزان فيبر موجود در آن تقريباً معادل بلغور جو دوسر است. در واقع 4 عدد آلو خشک حدوداً 3 گرم فيبر حل شدني و حل نشدني در خود دارد.

آلو خشک همیار خوش اندامی شما

آلو خشک طعم شیرینی دارد اما قندهای موجود در آن طبیعی و تصفیه نشده اند و بدن، آن‌ها را بسیار راحت‌تر از قندهای سفید می‌سوزاند. بنابراین مصرف معقول آلو خشک نه تنها باعث چاقی نمی‌شود بلکه به خاطر غنی بودنش از فیبرها (7 گرم فیبر در 100 گرم آلو خشک) به کاهش وزن و لاغری بدن کمک می‌کند.

آلو خشک، انرژی زا است

آلو خشک سرشار از کربوهیدرات‌ها است: 100 گرم آلو خشک حاوی 49 گرم کربوهیدرات است به همین دلیل این میوه‌ی خشک انرژی زا است. این کربوهیدرات‌ها متنوع هستند (گلوکز، فروکتوز و سوربیتول) و به تدریج جذب بدن می‌شوند و این امر از بالا رفتن قند خون و در پی آن احساس گرسنگی جلوگیری می‌کند. بنابراین مصرف این میوه‌ی خشک برای افرادی که زیاد ورزش می‌کنند توصیه می‌شود.

آلو خشک، ضد فشار طبیعی خون است

آلو خشک سرشار از پتاسیم است و فواید پتاسیم در کاهش فشارخون بالا به اثبات رسیده است. در 100 گرم آلو خشک، 800 میلی گرم پتاسیم وجود دارد و به این ترتیب آلو خشک یک میوه‌ی بسیار غنی از مواد معدنی به حساب می‌آید.

خوردن آلوی خشک سلامتی استخوان ها را تضمین می کند

به گفته محققان آمریکایی آلوی خشک تاثیر بالایی بر شدت و میزان تراکم استخوان‌ها دارد بنابراین خوردن منظم آن به حفظ و بهبود سلامتی استخوان‌ها کمک می‌کند.به گزارش برنا، خورردن آلوی خشک سبب پیشگیری از شکستگی و پوکی استخوان می‌شود.

آلو خشک، پوست را جوان نگه می‌دارد

خاصیت و فایده‌ی اصلی آلو خشک که ناشناخته نیز مانده است، سرشار بودن این میوه از آنتی اکسیدان‌هایی است که با ظاهر شدن چین و چروک مبارزه می‌کنند. یک پژوهش آمریکایی در سال 2004 نشان داد در میان میوه و سبزیجاتی که قادرند رادیکال‌های آزاد را از بین ببرند، آلو خشک رتبه‌ی نهم را از نظر غنای انتی اکسیدانی به خود اختصاص داده است.

صادرات سنگ آهن

خواص دیگر الوی خشک

  1. انواع مختلف آلو، از نظر مزاجي طبيعت سرد داشته و به علت داشتن اسيدهاي آلي، ادرار را زياد وعمل كليه را آسان مي‌كند.
  2. آلو سياه مسكن حرارت درونی و حالت تهوع و سرگيجه است. لذا، بهتر است روزانه چند دانه آلو را در مصرف برنامه غذایی خود قرار دهید.
  3. از آنجا كه آلو خشک حاوی چربی نيست، استفاده از آن براي افرادي كه بايد رژيم غذايي كم‌چرب داشته باشند و تمايل به خوردن تنقلات شيرين دارند، مناسب است.
  4. طبيعی ترين، بهترين و بي‌خطرترين راه معالجه يبوست و بواسير استفاده از انواع مختلف آلوی خشک است كه می توانيد آن را پخته يا خيس كرده ميل كنيد.
  5. خيساندهآلوي خشک در آب براي رفع عطش موثر است و از زياده‌روی در نوشيدن آب جلوگيری مي‌كند.
  6. آلو سياه وبخارا صفرا را دفع، خون را صاف و خارش بدن را برطرف مي‌كند. انواع آلو وآلوچه خشك براي اشخاصي كه دچار ضعف اعصاب شده‌اند، بسيار مفيد است و سرشار ازويتامين A است.
  7. آلو بهترين ضد سم بوده و دستگاه‌ هاضمه غذا در بدن را تنظيم می نمايد و بهترين منبع آهن است.
  8. آهن موجود در آن در تولید گلبول های قرمز موثر است.
  9. آب آلوكرم‌هاي معده را دفع كرده و برای كودكان و معالجه راشيتيسم مفيد است.
  10. ویتامین «C» آلو به جذب آهن کمک می کند.
  11. فیبرهای غیرقابل حل در آن، با پرورش باکتری های مفید در روده ها، میکروب ها و عاملان دیگر بیماری را از بین می برد.
  12. با حفظ عملکرد منظم روده ها، خطر بروز سرطان کولون و هموروئید را کاهش می دهد.
  13. فیبر و پکتین در آن میزان کلسترول را کاهش می دهد
  14. . مصرف منظم آلوخشک، خطر پیشروی تصلب شرائین و حمله قلبی را کاهش می دهد.
  15. منبع عالی ویتامین B6 است که میزان انرژی و سوخت و ساز را افزایش می دهد و عملکرد مغز را تقویت می کند.
  16. علایم افسردگی را از بین می برد.

با ما به روز باشید

  • راه اندازی شرکت صادرات و واردات

راه اندازی یک شرکت صادرات و واردات به زبانی ساده

اکتبر 17th, 2019|0 Comments

 با توجه به شرایط موجود و بازار صادراتی ایران بسیاری از افراد به فکر راه اندازی شرکتی برای واردات و صادرات محصولات ایرانی در سطح بین المللی هستند. این افراد گاها بدون در نظر گرفتن

  • صادرات ایران به چین

صادرات ایران به چین

اکتبر 15th, 2019|0 Comments

روابط چین و ایران به هزاران سال پیش برمی گردد، اما از زمان خروج ایالات متحده از برنامه جامع اقدام مشترک (JCPOA)، روابط بیشتری بین این دو کشور صورت گرفته است. اعمال مجدد تحریم های

اخبار

شرکت خدمات بازرگانی پارسا ۷

با توجه به اینکه امروزه واردات و صادرات کالا یکی از مهمترین موضوعات در بازرگانی بین المللی می باشد؛ شرکت بازرگانی پارسا ۷ در حوزه های تجارت بین الملل برای تامین نیاز شرکتهای بازرگانی داخلی و خارجی فعالیت می نماید.

همین حالا با ما تماس بگیرید!