ملکه روغن ها
روغن کنجد در بین روغن های خوراکی به ملکه روغن ها مشهور است. این روغن تاثیر چشمگیری در پیشگیری از بیماریهای مفصلی و ارتروز داشته و هم چنین موجب تعدیل و تنظیم وزن و جلوگیری از پارکینسون و اب مروارید میشود. روغن کنجد حاوی انتی اکسیدان های طبیعی است که باعث از بین رفتن سرطان های خفته در بدن شده و موجب جلوگیری از سرطان های دستگاه گوارش، پروستات (دومین سرطان شایع مردان) و سینه (دومین سرطان شایع در زنان) میشود. هم چنین این روغن به دلیل دارا بودن ویتامین e موجب شفافیت و لطافت پوست میگردد.

آشپزی آسان
روغن کنجد به دلیل داشتن مقاومت بالا در برابر حرارت دود نمی کند، کف نمی کند، تغییر رنگ نمی دهد و بوی نامطبوع در آشپزخانه تولید نمی کند. به همین دلیل جهت سرخ کردن بسیار مناسب است. در عین حال موجب خوش طعم شدن مواد غذایی شده و برای تهیه و مصرف سالاد توصیه می گردد.
خاصیت روغن کنجد
روغن کنجد یکی از روغن های گیاهی است که متخصصان تغذیه، مصرف آن را به تمام گروه های سنی توصیه می کنند. برخی می گویند این روغن را هم می توان برای سرخ کردن به کار برد و هم برای طبخ غذا و البته نوع بودارش طعم دهنده سالاد است. برای روشن شدن موضوع، بهتر است با ما همراه شوید.
مصرف کنندگان اولیه
اولین بار مردم ناحیه جنوبی هند از این روغن برای طبخ غذاهایشان استفاده کردند اما این روغن در میان ژاپنی ها، کره ای ها و چینی ها نیز طرفداران فراوانی ارد به همین دلیل می توان آن را جزیی از آشپزی آسیای جنوب شرقی دانست.
مزیت کاهش چربی و فشار خون
روغن کنجد منبع ویتامین E است به همین دلیل مصرف آن کلسترول خون را کاهش می دهد. اسیدهای چرب غیراشباعی که در این روغن وجود دارد، آن را به یک عامل کنترل کننده چربی خون تبدیل کرده و کسانی که چربی خون و فشار خون بالا دارند، بهتر است که این روغن برای تهیه غذاهای روزانه شان استفاده کنند.
سایر خواص
روغن کنجد ضداضطراب و ضدیبوست است و افراد مبتلا به اسهال نباید از آن استفاده کنند اما می توان یک قاشق مرباخوری از آن را در غذای فردی که به یبوست دچار است، ریخت تا خشکی مزاجش برطرف شود.
آشپزی
این روغن به دلیل مقاومت بالا در برابر حرارت، هم می تواند برای پخت و پز به کار رود و هم برای سرخ کردن. البته دو نوع بودار و بدون بوی آن در دسترس است که می توان نوع بودارش را برای تهیه کیک و شیرینی و سالاد به کار برد و نوع بدون بو را برای طبخ غذا.
ضروری ترین اسیدهای چرب
روغن کنجد از روغن های غیراشباع است. ارزش غذایی این روغن بسیاری بالاست زیرا بیشترین اسیدهای چرب آن «لینولییک اسید» (امگا ۶) و «لینولنیک اسید» (امگا ۳) هستند که هر دوی آنها از اسیدهای چرب ضروری اند و دریافت روزانه شان به علت اینکه بدن قادر به تولید آنها نیست و باید از طریق رژیم غذایی به بدن برسند، توصیه می شود.
کنجد و هزار خاصیت
این دانه روغنی خواص بسیاری دارد و روغن آن نیز از این دانه ها به دست می آید. کنجد سرشار از کلسیم است و آهن فراوانی دارد به طوری که با خوردن ۱۰۰ گرم از آن، بدن ۶۷۰ میلی گرم کلسیم و ۱۰ میلی گرم آهن دریافت می کند. به همین دلیل مصرف این دانه به کسانی که گوشت و لبنیات کمی استفاده می کنند، توصیه می شود. می توان نتیجه گرفت که این روغن در مقایسه با سایر روغن ها املاح بیشتری دارد.
یک نکته، یک یادآوری
فراموش نکنید که هر گرم از این روغن ۹ کیلو کالری انرژی دارد و هر قاشق مرباخوری اش یک واحد روغن محسوب می شود و دارای ۴۵ کیلو کالری انرژی است بنابراین نباید با وجود مغذی بودن آن، در مصرفش زیاده روی کرد.

خداحافظ کلسترول
روغن کنجد عاری از هر گونه کلسترول بد (LDL) است و مانع سنتز این کلسترول در بدن تا میزان 50% میشود و هم چنین روغن کنجد موجب جذب کلسترول خوب (HDL) به میزان 85% در بدن میگردد که از بسته شدن عروق و شریان های منتهی به قلب جلوگیری میکند. مصرف روغن کنجد برای کسانی که از ناراحتی فشار خون بالا رنج میبرند بسیار توصیه میشود.
خواص روغن کنجد
در ادامه به خواص روغن کنجد اشاره شده است:
- کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون(LDL)و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL)
- کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا
- جلوگیری از سرطانهای سینه، پروستات و سرطانهای دستگاه گوارش
- جلوگیری از تصلب شرایین و بسته شدن عروق
- جلوگیری از بروز سکته قلبی
- جلوگیری از بروز آب مروارید
- شفافیت و لطافت پوست به دلیل غنی بودن از ویتامینE
- مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی
- کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون
- جلوگیری از بیماریهای مفصلی و آرتروز
- خواص آنتی اکسیدانی فوقالعاده به دلیل وجود دو ماده شیمیاییsesamol و sesamin. آنتی اکسیدانها با رادیکالهای آزادی که به سلولها آسیب میرسانند و به روند پیری سرعت میبخشند مقابله میکند.
- ویتامین Eموجود در آن از بیماری آلزایمر جلوگیری میکند.
- روغن کنجد تحریک پذیری غشاء مخاطی را کم میکند. این روغن برای درمان سرفه، یبوست، آرتریت و پوست خشک توصیه میشود.
- مصرف مرتب آن اضطراب را کاهش میدهد، گردش خون را تقویت میکند، مانع اختلالات عصبی میشود و سیستم دفاعی بدن را تقویت میکند.
- مصرف روغن کنجد، نشاط آور است، هوشیاری ایجاد میکند، دردهای مزمن و گرفتگی عضلات را کاهش میدهد.
- ویتامینE موجود در آن به رشد مو سرعت میبخشد.
- برای افرادی که از کم خونی و سرگیجه رنج میبرند مفید است.
- مصرف موضعی این روغن، پوست را نرم و لطیف میکند.
- خاصیت ضدقارچی و ضدباکتریایی دارد.
- غرغره کردن آن، باکتریها، از جمله باکتریهای سرماخوردگی از بین میبرد.
- محافظ طبیعی در برابر اشعهی فرابنفش به حساب میآید.
- مانع شورهی سر میشود.
- از پوست در برابر کلر موجود در آب استخر محافظت میکند.
- ماساژ با روغن کنجد انعطاف پذیری مفاصل را زیاد میکند.
- بریدگیها و جراحتهای سطحی را درمان میکند.
- پوست صورت به خصوص اطراف بینی را سفت میکند و مانع بزرگ شدن منفذهای پوستی صورت میشود.
- از بروز آکنه جلوگیری میکند.

خواص شیمیایی
ترکیب اسیدهای چرب روغن کنجد
روغن کنجد به گروه اسیدهای اولئیک – لینولئیک متعلق است. این روغن کمتر از 15 درصد اسید چرب اشباع دارد که بیشترین آن پالمیتیک و استئاریک و بیش از 85 درصد مجموع اسیدهای چرب آن غیراشباع است. اسید اولئیک و اسید لینولئیک بیش از 80 درصد کل اسیدهای چرب روغن کنجد را تشکیل میدهند.
برخلاف روغنهای گیاهی دیگر در این گروه، درصد اسید اولئیک روغن کنجد حدود 45 درصد و اسید لینولئیک آن حدود 40 درصد از مجموع کل اسیدهای چرب آن میباشد.
استرول ها(sterols)
روغن کنجد در مقایسه با سایر روغنهای گیاهی، مواد غیرقابل صابونی(حدود 2 درصد) بیشتری دارد. مواد غیرقابل صابونی شامل استرول ها، تری ترپنها و تری ترپن الکلها، توکوفرول ها و لیگنانهای کنجد میباشد. روغن کنجد یکی از منابع غنی استرول های گیاهی(فیتواسترول) میباشد. فیتواسترول ها یا استرول های گیاهی رقیب کلسترول در جذب هستند. بنابراین مصرف فیتواسترول موجب کاهش کلسترول خون و در نتیجه جلوگیری از حملات قلبی و عروقی میشود.
فیتواسترول ها و به طور خاص بتا سیتوسترول، از رشد سلولهای سرطان کولون، سرطان پروستات و سرطان سینه نیز جلوگیری میکنند.
توکوفرول ها(Tocopherols)
شهرت روغن کنجد به خاطر مقاومت در برابر اکسید شدن آن است. یکی از دلایل این مقاومت بیش از حد به خاطر وجود توکوفرول در این روغن است و میزان آن در روغن کنجد 1200 میلی گرم بر کیلوگرم است. گاما توکوفرول بیشترین میزان موجود در روغن کنجد را شامل میشود و پس از آن دلتا و آلفا هستند که حدود 5 درصد توکوفرول موجود در روغن را شامل میشوند. در بین اقسام مختلف ایزومرهای توکوفرول، گاما توکوفرول قویترین آنتی اکسیدان موجود در روغنها میباشد.
روغن کنجد تحریک پذیری غشاء مخاطی را کم می کند. این روغن برای درمان سرفه، یبوست، آرتریت و پوست خشک توصیه می شود.
این خاصیت آنتی اکسیدانی، ماندگاری این روغن را در برابر حرارت در مقایسه با روغنهای دیگر بسیار افزایش داده است. مقاومت اکسیداتیو روغن کنجد در برابر حرارت 110 درجه سانتیگراد 17.5 ساعت میباشد که این روغن را در دسته روغنهای با مقاومت بالا قرار میدهد. همچنین نقطه دود این روغن 226 درجه سانتیگراد میباشد. شایان ذکر است مقاومت حرارتی روغنهای مخصوص سرخ کردنی در همین دما حداکثر 14 ساعت میباشد. لذا از این روغن میتوان در مصارف سرخ کردنی عمیق با طیب خاطر استفاده نمود.
با ما به روز باشید
جذب مشتریان بین المللی در بازارهای جهانی
برای وارد شدن به تجارت بین المللی، پیدا کردن مشتری یکی از اولین موانعی است که باید بر طرف شود. خوشبختانه امروزه گزینه های زیادی وجود دارد که می توانید با استفاده از آنها حتی
راه اندازی یک شرکت صادرات و واردات به زبانی ساده
با توجه به شرایط موجود و بازار صادراتی ایران بسیاری از افراد به فکر راه اندازی شرکتی برای واردات و صادرات محصولات ایرانی در سطح بین المللی هستند. این افراد گاها بدون در نظر گرفتن
صادرات ایران به چین
روابط چین و ایران به هزاران سال پیش برمی گردد، اما از زمان خروج ایالات متحده از برنامه جامع اقدام مشترک (JCPOA)، روابط بیشتری بین این دو کشور صورت گرفته است. اعمال مجدد تحریم های
اخبار
شرکت خدمات بازرگانی پارسا ۷
با توجه به اینکه امروزه واردات و صادرات کالا یکی از مهمترین موضوعات در بازرگانی بین المللی می باشد؛ شرکت بازرگانی پارسا ۷ در حوزه های تجارت بین الملل برای تامین نیاز شرکتهای بازرگانی داخلی و خارجی فعالیت می نماید.